Neem contact op
Ga terug

Kom naar de lancering van Biltin!

Op 28 juni 2024, tijdens PROTO Innovationday, vieren we met gepaste trots de officiële lancering van Biltin. Biltin is dé broedplaats voor duurzame toekomstbouwers, straks gevestigd in Spoorzone Zwolle. Wil je aanwezig zijn bij onze lancering? Neem gerust contact op.

 

Wat is Biltin?

Biltin is een grensverleggende samenwerking tussen regionale bedrijven zoals Hanzestrohm, Breman, Van Der Sluis, Windesheim en City Developer-S. Ons doel? Een CO2-neutrale bebouwde omgeving realiseren voor 2050. Biltin wordt een fysieke plek waar de betrokken partijen samenwerken aan innovaties die hieraan bijdragen. Professionals, onderzoekers en studenten experimenteren en onderzoeken hier met alle benodigde faciliteiten om de grondstoffentransitie en de energietransitie te versnellen.

 

De lancering

Onze hal zal nog niet gereed zijn, maar onze samenwerking start wel. In september starten de samenwerkende partners met 5 innovatie- en onderzoeksprojecten. Daarom is 28 juni een perfect moment voor een feestelijke aftrap. Tijdens de lancering hoor je wat Biltin inhoudt en wat het voor Regio Zwolle gaat betekenen. De partners delen hun motivatie en verwachtingen rondom deze nieuwe samenwerkingsvorm.

Daarnaast is er een inspirerende keynote van Maurice Beijk, ‘Rentmeester2050’, die laat zien dat duurzaamheid geen opgave is, maar juist een avontuur. Train je lachspieren en wakker je duurzame bewustzijn aan met zijn humorvolle, rake en nuchtere verhaal.